(ВІДЕО) Сергій Дейнеко: Дати потужну відсіч ворогу, щоб не було бажання взагалі й ніколи чіпати нас, нашу країну і наш чудовий народ

НАЗАД
22 травня 2023 10:45

Голова Державної прикордонної служби відвідав позиції прикордонників, які обороняють країну на Бахмутському та Лиманському напрямках.

Він особисто пересвідчився у потребах прикордонників на передовій, як вони забезпечені технічними засобами, озброєнням та майном, перевірив укріплення позицій та надійність місць укриттів.

Сергій Дейнеко поспілкувався з керівниками підрозділів та військовослужбовцями, які розповіли про обстановку на їх напрямках, а також про дії ворога, який щоденно здійснює обстріли наших позицій та намагається атакувати штурмовими групами. Прикордонники відмітили, що разом з іншими силами оборони України вживають усіх необхідних дій для знищення окупантів, в тому числі ефективно використовуючи мінометні розрахунки й інші засоби ураження та корегуючи вогонь артилерії з безпілотників. Воїни зазначали, що чітко розуміють завдання, які перед ними стоять, розуміють, де і як ворог намагається просуватися.

«Завдяки вашій мужності сьогодні прикордонник – це зразок честі, гідності, готовності до самопожертви! Я дуже вдячний вам, що зараз дійсно прикордонники у такій повазі в усього українського народу», – сказав Голова ДПСУ.

Також Сергій Дейнеко наголосив прикордонникам на роботі, що проводиться для нарощення забезпечення прикордонних підрозділів додатковими сучасними засобами, що дозволятимуть ще більш ефективно нищити ворога. Така робота, відмітив він, ведеться постійно, зокрема і у співпраці з іноземними партнерами.

Разом з Головою Держприкордонслужби підтримати прикордонників на передовій приїхала і Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз. Вона поспілкувалася з захисниками, цікавилася їх потребами та висловила щиру вдячність за захист країни. Військовослужбовці подякували керівниці Казначейства за проявлену увагу і зібрані для прикордонників солодощі, інші смаколики та різноманітну літературу, які Тетяна Слюз привезла воїнам.

Перебуваючи в підрозділах Голова ДПСУ також подякував прикордонникам за відстоювання незалежності нашої країни й передав слова вдячності від керівництва держави та Міністерства внутрішніх справ і вручив військовослужбовцям державні нагороди та відомчі відзнаки.

 «Бережіть себе, бережіть ваших побратимів і посестер, тому що нам дуже-дуже багато ще треба зробити. Нам треба вийти на міжнародно визнаний кордон, прийняти його під охорону й оборону. І ми повинні завжди бути напоготові, аби дати потужну відсіч ворогу, щоб не було бажання взагалі й ніколи чіпати нас, нашу країну і наш чудовий народ», – сказав Сергій Дейнеко.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси